Caribbean Combo weer terug in het theater

0

Het wordt inmiddels een traditie tijdens de koude wintermaanden. Voor het derde jaar in successie maken de heren van Caribbean Combo een eenmalige en unieke kortlopende cabaretvoorstelling. Speciaal voor deze voorstelling komen de vier top-cabaretiers Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel en Howard Komproe een maal per jaar bij elkaar en toeren ze in november en december langs theaters door het hele land.

In ‘Ze ZIJN er weer!’ kijken de heren terug op het succes van de afgelopen twee jaar. Waar staan ze nu en heeft het succes hen als individu veranderd? Wat in ieder geval niet veranderd is, is hun gevoel voor humor en hun samenspel wat resulteert in een karakteristieke mix van comedy, muziek en dans. Kortom, dat wordt weer lachen, swingen en zingen geblazen!

Caribbean Combo is t/m 22 december 2012 te zien in verschillende theaters in het land.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.