Maybel Amoakoah Miss Charme 2012

0

Afgelopen weekend is de 22 jarige Mabel Amoakoah gekroond tot Miss Charme 2012 Ambassadrice van het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De HBO student maatschappelijke dienst verlening liet daarmee 14 kandidaten achter zich. Alle kandidaten werden gedurende het voortraject gekoppeld aan een succesvolle vrouw uit onze samenleving. Mabel was gekoppeld aan actrice Jetty Mathurin.

In de prachtige ambiance van Borchland werd het openingswoord gevoerd door Stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. De jury bestaande uit o.a. Jasmine Sendar Actrice, Frank Awick presentator AT5 , Sergio IJssel Acteur uit Flikke Maastricht en Noltie van de Jandino Show, Nany Verweij Miss Holland 1976 , Avelon-Chanel Weyzig Miss World Nederland & Miss Universe Nederland 2009 kozen unaniem voor Mabel.

Lees verder op www.waterkant.net.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.