Nieuwe Afrikaanse nominatie Suzanna Lubrano

0

De Rotterdamse Suzanna Lubrano is opnieuw genomineerd voor Afrika’s belangrijkste muziekprijs, de Kora All Africa Music Award, de Afrikaanse tegenhanger van de Grammy. Negen jaar geleden won Suzanna Lubrano de hoofdprijs, de Kora Award voor “Beste Afrikaanse Artieste” van het jaar. Dit jaar is zij op het 1 miljard inwoners tellende continent genomineerd in de zware categorie “Beste Artieste van West-Afrika”.

Om opnieuw kans te maken op de hoofdprijs van “Beste Afrikaanse Artieste” over de periode 2010-2012, moet Lubrano het in de West-Afrikaanse categorie eerst opnemen tegen vijf andere genomineerden, onder wie de Senegalese Vivian N’Dour.

Tot de genomineerden in andere regionale categorieën behoren onder meer Khaled, Magic System, D’Banj en Aster Aweke. Genomineerden in de diaspora categorieën zijn onder meer Beyoncé, Rihanna, Nicki Minaj en Chris Brown

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.