Groot feest i.v.m. 20 jaar La Rouge

0

De populaire Surinaamse kas-kawina formatie La Rouge bestaat 20 jaar en dat wordt op 14 december 2012 groots gevierd in The Sand te Amsterdam. Op die avond zal ook de release plaats vinden van de nieuwe CD van de groep die in 2005 tweemaal een hit scoorden met de nummers ‘Je doet’ en ‘Als je weet wat je doet’.

La Rouge is zowel in Suriname als in Nederland een kopstuk van de kaskawi of kaskawina-stijl, een explosieve hedendaagse kawina-stijl. In de snelle en sensuele kaskawi wordt de creoolse vraag-en-antwoordzang van de kawina, de oorspronkelijk spirituele winti-muziek, gemixt met het calypso-achtige ritme van de kaseko.

Naast een live optreden van de band zijn DJ’s Moortje, Pac, TwoDope, Zunils, MBA en Superior van de partij. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.larouge.nu.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.