Global Culture Festival Maastricht

0

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 november vindt het jaarlijkse Global Culture Festival Maastricht plaats. Het Global Culture Festival is een groot internationaal wereldcultuurfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd in Maastricht. Drie organisaties participeren: Studium Generale, Theater aan het Vrijthof en Lumière Cinema.

Genieten van de vrolijke rumba van de Congolese Mose Fan Fan & Somo Somo. Luisteren naar hoe de Roemeen Marius Preda met zijn Unknown All stars de cimbalom laat vlammen. Een heerlijke avond lang dansen op de levendige klanken van Minata en band én Kerfonse Kanté met de beroemde Mory Kanté band tijdens de African Night. Of je laten meevoeren met de filmische muziek van Windstreken waarin jazz en Arabische muziek samenkomen. Het kan allemaal tijdens het Global Culture Festival.

Hiernaast is er een uitgebreid filmprogramma met prachtige en bijzondere films en documentaires, een dansworkshop en vele DJ’s en DJ Nighparties.
Hieronder vindt u een overzicht van het programma.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.