Miss Charme 2012 in Amsterdam

0

Women Connect 2 Success presenteert: Miss Charme 2012 op zaterdag 3 november in Borchland. 17 jonge vrouwen in de leeftijd van 17 tot en met 24 jaar strijden om de titel Miss Charme, Ambassadrice van het Stadsdeel Zuidoost. Met tante Es en presentatie van Jorgen Raymann. Show van Bryan B. Een Miss verkiezing met een visie.

De Miss Charme verkiezing is uniek omdat 3 generaties vrouwen aan elkaar worden gekoppeld. De 17 Studenten/kandidaten zijn gedurende anderhalve maand gekoppeld aan een succesvolle vrouw uit onze samenleving. Dit op basis van kennis overdracht en horizon verruiming.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.