Nieuw seizoen ‘De Dino Show’ van start

1

Het nieuwe seizoen van De Dino Show gaat op zondag 7 oktober van start bij de NTR op Ned 3. Jandino komt terug met een reeks van acht wekelijkse afleveringen. En het publiek heeft hem blijkbaar gemist; de belangstelling om aanwezig te zijn bij de opnamen is enorm.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes.

Social Media
De show is een hit in de social media. Vooral de sketches van ‘FC Kip’ met Judeska in de hoofdrol zijn een hit op YouTube, Facebook en Twitter. De verschillende filmpjes hebben meer dan een miljoen views op YouTube.

Over Jandino
Jandino Jullian Asporaat (1981) is een geboren komediant en showman. Hij schrijft, zingt, danst en maakt muziek. Daarnaast componeert, regisseert en presenteert hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino toert op dit moment door het land met zijn vierde theatervoorstelling De Revue. Eerder stond hij op de Nederlandse podia met ‘Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.