DJ Afrojack ontmoet Tante Es

1

DJ Afrojack scoort wereldwijd hits. Zijn feesten trekken Hollywoodsterren én hij heeft een Grammy op zak. Deze zondag neemt deze succesvolle artiest uit Spijkenisse plaats bij Tante Es.
In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann iedere week een politicus, die wordt onderworpen aan een aantal vragen. Deze week is Jesse Klaver van GroenLinks aan de beurt.

De Pappies bespreken dit keer de Verkenning, de procedure na de Tweede Kamerverkiezingen.
In RAYMANNs Agenda aandacht voor Out of Africa – Safari Through Magical Kenya. Een avondvullende show met Masai krijgers, danseressen en flamingo’s, African Jazz ritmes en vrolijke Benga Music. Jörgen toont een voorproefje.

Quintis Ristie bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Deze week treedt hij in Quintis’Teletijdmachine in de voetsporen van zeeheld Michiel De Ruyter.

In Identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op het Nederland van 2012. Dit keer is het podium aan Rayen Panday. De stand-up comedian toert langs de Nederlandse theaters met zijn eerste avondvullende show Drie Keer Rayen.
Achmed de Boertslager en zijn zoon Rachid gaan ook deze week weer op hun eigen unieke manier de crisis te lijf.

Uitzending: zondag 23 september 2012, om 23.10 uur op Nederland 1

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.