Belastingschuld R. Kelly nu 6,2 miljoen dollar

0

Het was al bekend dat R. Kelly een gigantische belastingschuld had opgebouwd in de periode 2005 tot en met 2010, maar nu blijkt dat er in 2011 nog eens 1,4 miljoen dollar is bijgekomen. Dat meldt TMZ schrijft De Telegraaf/Privé.

In totaal heeft de R&B-zanger nu een belastingschuld van 6,2 miljoen dollar (4,8 miljoen euro) openstaan bij de Amerikaanse fiscus. Een woordvoerder van R. Kelly heeft laten weten dat er al onderhandelingen lopen met de belastingdienst over het afbetalen van de schuld.

“R. Kelly neemt de zaak erg serieus en wil dit zo snel mogelijk oplossen” aldus de krant.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.