Festival CrossCulturA in Almere

0

Op zaterdag 15 september is het vernieuwde evenemententerrein in Almere Buiten, hét decor van dit nieuwe, GRATIS toegankelijk festival. Met optredens van Ali B. en friends, Yes-R, Brownie Dutch, Darryl, Brace en de show- en muziekformaties Sabroso, La Rouge, Eagle Musicians en Trafassi is gezorgd voor een ijzersterke programmering. Gezelligheid gegarandeerd dus!

Daarnaast is er van alles te doen, zoals workshops sari, henna en ayurveda; dance clinics voor salsa, merengue en baithak; sportdemonstraties; street artists en clowns en een kids-arena met onder meer schminken en springkussens. En natuurlijk ook heerlijk genieten van de exotische wereldkeuken. Kortom, er valt veel te beleven tijdens CrossCulturA.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.