SuriToppers: Surinaamse top-artiesten in Carré

1

Ter ere van het 125-jarig bestaan van Carré en in navolging van het enorme succes van het Suriname Popular Song Festival(Suripop) van vorig jaar wordt Nederland op 7,8 en 9 september getrakteerd op ‘de SuriToppers’.

In deze wervelende muzikale show zullen de populairste nummers uit de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis ten gehore worden gebracht. Een onvergetelijke avond die je niet wilt missen!

Met o.a. Powl Ameerali, Denise Jannah, Bryan Muntslag, Rudolf Heidanus, Patricia van Daal, Cherwin Muringen, Edgar Burgos en John Oldenstam. De presentatie is deze editie is handen van Roué Verveer. Het orkest staat onder leiding van Ernesto van Dal.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Ik vond het vorig jaar geweldig. Ik heb mijn kaartjes al gekocht. Ik hoop dat de organisatie dit leest, want ik hoop van harte dat het winnend nummer van suripop 2012 ook ten gehore wordt gebracht. Ik vind het een prachtig nummer. Sranang mang komt één, komt allen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.