Feestelijke launch van PARBO BIER in Nederland

1

Het originele en officiële Surinaamse PARBO BIER is sinds 20 juli 2012 verkrijgbaar in Nederland. Op donderdag 16 augustus 2012 zal dit in Nederland gevierd worden met een exclusief feest voor genodigden: De 100% PARBO PARTY. Met host Jörgen Raymann, live topacts, muziek van de PARBO BIER Houseband en stand up comedy.

De Surinaamse Brouwerij NV. heeft het PARBO BIER merk vanaf mei 2012 weer in handen. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname.

Nu zal het originele PARBO BIER rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar zijn in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt. De aftrap daarvan vindt plaats op de 100% PARBO PARTY. Omdat het feest besloten is zal er een uitgebreide foto en film reportage volgen zodat iedereen ook na het feest kan meegenieten.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Landgenoten, volk van suriname.

    Suriname streeft nederland voorbij in zijn economische ontwikkelingen mede dankzij de aanwezigheid van duurzame natuurlijke hulpbronnen. De prijzen van goud, rijst,hout en bauxiet zijn gunstig voor Suriname omdat deze prijzen hoog zijn op de wereldmarkt.Meer ontwikkeling en productie van deze economische hulpmiddelen is gewenst. Nederland en andere europese landen zijn vastgebonden aan de regels en normen van de europese centrale bank en moeten hun begroting op basis van deze vastgestelde regels opmaken. Gevolg is dat Nederland in zijn eigen ontwikkeling wordt geremd en weinig keuze heeft waardoor andere landen hen voorbij streven onder andere Suriname. Suriname voert nu een openminded politiek en beleid zowel nationaal als internationaal. Nooit eerder werd er intensief gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Suriname heeft. En deze trend zal zich alleen maar verder ontwikkelen in de toekomst. Import en export vind wel normaal plaats tussen Suriname en Nederland omdat er miljoenen dollars-euro’s op dit gebied tussen de twee landen circuleren. Suriname met zo een kleine bevolking zal in de komende jaren als de mogelijkheden op een brede basis benut worden alleen maar vorderingen maken en een welvarend land in de regio worden waar wij suri`s in Nederland en elders in de wereld alleen maar van zullen opkijken als er geen initiatief van ons uitgaat een stappenplan te maken en ook richting Suriname te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.