Snoop Dogg heet nu Snoop Lion

1

Snoop Dogg is niet meer. De rapper, geboren als Calvin Cordozar Broadus Jr., heeft zichzelf onlangs herondekt als reggae-ster en heeft zijn naam veranderd in Snoop Lion. De 40-jarige voormalige hiphopper kwam hiertoe na een recent bezoek aan Jamaica waar hij zichzelf bekeerde tot rastafari. Dat meldt The Sun.

Snoop Dogg, sorry Lion, nam tevens een reggae-album op in Jamaica. Een van de nummers heet No Guns Allowed. Hij doet Nederland in augstus aan voor twee concerten. De rapper treedt op donderdag 16 augustus op in Tilburg. Een dag later staat Snoop in Amsterdam.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.