Borgoe Party: vrijdag 31 augustus 2012

0

Op vrijdag 31 augustus 2012 wordt de zomervakantie afgesloten met de Borgoe Party in Corso Rotterdam. Een speciale zomer editie waarbij we ook de 3 years anniversary van de Borgoe Parties vieren! En daarom gaan we feesten met onze top DJ’s waaronder Dj Biggi, Dj Meo_Mania, Dj Marvelous K, Mixmaster J, Dj Patrick Paul, Roop en Marrichino. Hosted by MC Deejay.

De Borgoe Party staat garant voor een gezellige Surinaamse sfeer met leuke mensen en een varieteit aan muziek. Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt de hele nacht (van 23.00u – 05.00u) Borgoe rum uit Suriname geschonken!

Kaarten voor deze anniversary edition zijn speciaal laag geprijsd in de voorverkoop (10 euro excl. fee) en online hier te bestelen via Ticketscript of ‘offline’ te koop bij:

* Rotterdam: Billboard Records 06-19666684
* Den Haag: Naomi 06-13806151
* Amsterdam: Mitra Rokin | 1012 KP Amsterdam | Tel: (020) 625 80 15

Meer info: www.borgoeparty.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.