Joanne Lopes is 28e Queen Zomercarnaval

0

De 22-jarige Joanne Lopes van carnavalsgroep Kingdoms Under The Sun uit Amsterdam is de nieuwe Queen Zomercarnaval. Joanne is daarmee de 28e Queen van het evenement en voert aanstaande zaterdag 28 juli de Straatparade aan met haar groep.

In een spannende finale waar de kandidates zich in hun kostuums met hun groep presenteerden, liet de kersverse Queen van Arubaanse afkomst de overige kandidates achter zich. Het publiek stemde de afgelopen weken bijna 5000 keer op de acht kandidates, waarna de vakjury gisteravond tijdens de finale in Club Eclipse het laatste woord kreeg. De Queen Election 2012 was afgelopen weken te volgen via RTV Rijnmond in de serie Queens Summer Camp.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en goede dansshow. Ze volgt Sulimar Cook op en is een jaar lang ambassadrice van Zomercarnaval.. De First Runner Up werd Stephany Albertsz uit Alkmaar, Second Runner Up is Aishira Cicilia uit Schiedam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.