Reminisce Latin Caribbean Edition in A’dam

0

Op zaterdag 28 juli is er een speciale editie van het succesvolle event Reminisce in de Odeon in Amsterdam: Reminisce Latin Caribbean Edition. Deze Latin Caribbean edition zal, geheel in stijl, in teken staan van de zomer carnaval. Tijdens deze avond kun je genieten van muziek uit de landen waar het altijd zomer is, met een speciale performance van live band La Fiesta. Naast deze live band zullen de volgende DJ’s ook zorgen voor een tropisch atmosfeer: Mikey D, Alex Gee, Jeisser en Fantastic. Diegene die overdag in Rotterdam het zomercarnaval vieren kunnen ‘s avonds in Amsterdam dus nog vrolijk verder feesten.

Reminisce
Reminisce staat al jaren garant voor een goed avondje uit voor dertigers en veertigers zoals je dat vroeger deed. Het is een feest van herkenning met R&B muziek uit de jaren ’80 en ’90, van Alexander O’Neal tot aan Karyn White. Reminisce is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een succesvol tweemaandelijks evenement dat staat voor genieten, gezelligheid en ontspanning.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.