Nummer 1 hit in de UK voor Eva Simons

0

Eva Simons heeft samen met Black Eyed Peas-zanger Will.I.am een nummer 1 hit gescoord in Engeland. Ze veroveren samen ook de Amerikaanse en Canadese hitlijsten met hun single ‘This is Love’ meldt het Algemeen Dagblad.

Eva, dochter van de in Suriname geboren zangeres Ingrid Simons, deed in Nederland in 2004 mee aan Popstars the Rivals en zat in meidengroep Raffish. Na een jaar stapte ze er uit en ging haar eigen weg. Ze had contact met dj David Guetta en ontmoette via hem Will.I.am.

Hun samenwerking bleek vruchtbaar en onlangs trad ze met de wereldberoemde zanger en coach van The Voice UK op, in de tv-show America’s Got Talent. Lees verder op de site van het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.