Vijf jaar hiphop festival Street Science

0

Het internationale hiphop festival Street Science viert het 5-jarig bestaan met een grotere editie. Het festival duurt nu drie dagen en vindt van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli plaats op diverse locaties in Rotterdam; HipHopHuis, BIRD, Minimall, de Nieuwe Oogst en de Maassilo.

Het programma van Street Science bestaat uit 32 onderdelen, variërend van spektakel tot kennisoverdracht, en heeft als thema ‘verwantschap’. Het baseert zich op een palet aan uitingsvormen die hun wortels hebben in de hiphop cultuur: Muziek, dans, lifestyle, mode en beeldende kunst. Ook is er dit jaar een bijzonder filmprogramma.

Het complete programmaoverzicht, is te vinden op de website www.streetscience.nl. Tickets voor Street Science 2012 – inclusief toegang tot het internationaal breakdance kampioenschap World BBoy Classic – zijn te koop via de website.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.