Onderscheiding voor Harto Soemodihardjo

3

Componist Harto Soemodihardjo is vrijdagmiddag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde tijdens een voorstelling van het stuk Hoe duur was de suiker, waarvoor Soemodihardjo de muziek componeerde. Dit heeft de gemeente Amsterdam bekendgemaakt.

Somodihardjo heeft volgens de gemeente een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van het multiculturele muziektheater in Nederland. Bij het grote publiek is hij sinds 2000 vooral bekend als componist en toetsenist van de theatershows en televisieoptredens van Jörgen Raymann.

Daarnaast heeft hij met Candy Dulfer door het land getoerd en begeleidde hij Ruth Jacott. Hij coacht ook jonge muzikanten en theatermakers.

- Advertentie -

3 REACTIES

 1. Mr Harto ,

  hartelijk gefeliciteerd ..ik ben er erg trots op u ..
  mijn zeer gewaardeerde complimenten ..
  hoop nog meer van u te horen

  vriendelijke groet

  sadjen Oedit Doebe

 2. Hallo Harto,
  Bij deze van harte gefeliciteerd,het doet mij goed wanneer ik merk dat onze muzikanten,zangers,zangeressen,componisten etc erkenning krijgen voor hun werk.Wij kennen jou natuurlijk al jaren, en wij weten wat je waard bent.Ik vind het leuk dat Nederland e.a nu ook eindelijk eens zich realiseren hoe goed je bent.
  Wij zijn trots op je.
  Ga zo door brada!!! nog vele na deze

  Jeth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.