Tyson Beckford op BellaVista Club

0

Zaterdag 7 juli vanaf 23.00 uur in het Maasgebouw de Kuip staat BellaVista Club Ladies Night in het teken van New York. Niet alleen kunnen dames genieten van make-up en mode demonstraties, maar als klapper op de vuurpijl wordt de avond gehost door de man die 3 keer is uitgeroepen tot de meest sexy man van de wereld: Tyson Beckford!

Tyson Beckford is een supermodel geboren in New York en onder meer bekend als hét gezicht van Ralph Lauren én de videoclip: Unbreak My Heart van Toni Braxton. En 7 juli is dé Sexy Tyson dus in levende lijven te bewonderen tijdens de New York Ladies Night Edition van BellaVista Club!

Niet alleen Tyson zal een lust zijn voor het oog, ook de bezoekers zullen zoals altijd schitteren op deze avond. En omdat BellaVista Club in het teken staat van New York, wordt iedereen uitgenodigd zijn/haar mooiste outfit aan te trekken in de kleurencombinatie van de Amerikaanse vlag, dus rood, blauw of wit.

BellaVista Club staat garant voor een stijlvolle avond met een volwassen karakter. De avond wordt gekenmerkt door een mix van de heerlijkste muziek, een zeer aangename entourage en entertainment van hoog niveau. Kortom, een geslaagde avond uit voor de moderne vrouw en man!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.