Miriam Simone releast debuut EP

0

Vandaag releast de Surinaamse reggae zangeres Miriam Simone haar EP “Follow My Dreams”. Miriam trad onder meer op als achtergrondzangeres van Postmen. Na jarenlang verschillende projecten met andere artiesten gedaan te hebben, brengt Miriam Simone nu haar eerste solo project uit. Voor haar EP werkte ze onder meer samen met de legendarisch Jamaicaanse reggae producer, Bobby Digital, bekend van Shabba Ranks en Sizzla. De EP is een week lang gratis te downloaden via www.dreddarecords.com (tot 3 juli) en is te beluisteren via http://snd.sc/MwhSdi

Samenwerking Bobby Digital
Bobby Digital produceerde de nummers “Disapointed”, “I Love You” en “You Know How To Love” van de EP. Miriam schreef alle songteksten. De zangeres kwam in contact met de reggae producer via een Jamaicaanse artiest met wie ze een collabo had gedaan. Toen Bobby Digital Miriam’s stem hoorde, was hij verkocht. Sindsdien werken de twee samen. Deze zomer vertrekt Miriam naar Jamaica om samen met Bobby Digital aan haar debuut album te werken. Ook treedt ze aldaar samen met reggae/dancehall artiest Capleton op tijdens het St. Mary festival.

High rotation in Jamaica
Miriam Simone’s muziek wordt in Jamaica, de bakermat van reggae, bijzonder warm ontvangen. Haar muziekvideo’s “Disapointed” en “You Know How To Love”, afkomstig van haar EP, genieten hoge rotatie bij de Jamaicaanse zenders HYPE TV, RETV en CVM TV. Ook de radiostations op het eiland, waaronder Irie FM, HITZ 92 FM en Roots FM zijn ingenomen met de Surinaamse/Nederlandse zangeres.

Tracklist “Follow My Dreams”
1. Rather Have Jah (M. “Marro” Nijhove & D. “Decko” Douglas)
2. Disappointed (R. “Bobby Digital” Dixon)
3. I Love You (R. “Bobby Digital” Dixon)
4. Solid Ground (C. “One Blood Carl” Thomas & S. “Calibud” Stewart)
5. Follow My Dreams (M. “Marro” Nijhove & D. “Decko” Douglas)
6. You Know How To Love (R. “Bobby Digital” Dixon)
7. Almighty (D. “Decko” Douglas)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.