Krosfyah en Shaggy op Festival Afrique-Carib

0

Op zondag 24 juni vindt het Festival Afrique-Carib plaat sin Almere. Dit festival is sinds 2005 uitgegroeid tot het meest kleurrijke muziekfestival van Flevoland. Een intercultureel evenement dat onbekende muziekgenres uit Afrika en het Caribisch gebied in Almere presenteert aan een breed publiek. Festival Afrique-Carib is een festival waar muziekgenres elkaar ontmoeten en waar alles draait om gezelligheid, lekker eten en het samengaan van culturen en stijlen.

Festival Afrique-Carib presenteert muziekgenres die minder bekend zijn bij het grote Nederlandse publiek. Zo zijn uit Afrika stijlen als coupé tecalé, soukous en zouk te horen en uit het Caribisch Gebied genres als bachata, calypso, soca en steelpan. Maar ook salsa en reggae hebben een vast plekje in de programmering veroverd. Zo is het programma ieder jaar weer verrassend en heeft altijd voor elk wat wils. Dit jaar zijn o.a. Shaggy, Maykel Blanco y Su Salsa Mayor, Krosfyah, Kidum & Naks Kaseko Loco van de partij.

Op de Esplanade in Almere is genoeg ruimte voor een groot en een klein podium, waar de optredens elkaar afwisselen. Er is bovendien een speciale hoek van het terrein ingericht voor kinderactiviteiten en een uitgebreide markt met onder andere kraampjes vol lekker Ghanees, Keniaans, St. Maartens en Surinaams eten en drinken, maar ook informatie, sieraden en andere mooie wereldproducten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.