Oprah beveelt nummer Suzanna Lubrano aan

0

In het julinummer van “The Oprah (Winfrey) Magazine” (oplage 2,4 miljoen) wordt het nummer “Tudo Pa Bo” van de Rotterdams-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano aanbevolen als “song of the summer”.

Het nummer stamt al uit 2002 en wordt internationaal beschouwd als een klassieker in de Afrikaanse muziekgeschiedenis. Zo is de track te vinden op volgens velen hét verzamelalbum over Afrikaanse muziek, “Africa. 50 Years of Music”, en nam een Zuid-Afrikaans radiostation de track op in de lijst van tien beste Afrikaanse tracks ooit, gezongen door vrouwen.

Het nummer is afkomstig van het gelijknamige album, dat platina werd in Portugeestalig Afrika.

Suzanna Lubrano’s meest recente hit, “Tardi di Mas”, doet het momenteel overigens ook uitstekend. Van Brazilië tot “urban” radiozenders in de Verenigde Staten, van Frankrijk tot Zuid-Afrika, van Portugal tot Angola, in talloze landen wordt deze productie van Giorgio Tuinfort (verantwoordelijk voor producties van onder meer Akon, Michael Jackson, Gwen Stefani, Black Eyed Peas en Rihanna) gedraaid.

Komende week heeft de Rotterdamse Suzanna Lubrano samen met haar Amsterdamse begeleidingsband een korte tournee in Kaapverdië, waar ze op vijf verschillende eilanden optredens heeft.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.