Ulrike Westfa op North Sea Round Town

0

De Surinaamse Ulrike Westfa heeft onlangs het album ‘NINE’ uitgebracht. Een combinatie van ‘lay back’, pop en latin muziek. Op 24 juni a.s. speelt ze met haar band tijdens het gezellige Singeldingen. Dit is onderdeel van North Sea Round Town, een bruisend muziekfeest van 22 juni tot en met 8 juli 2012 vol bijzondere ontmoetingen.

Singeldingen is een terras in het gras naast een zomerkiosk met een vrolijke programmering. Het is een initiatief voor en door buurtbewoners die een ontspannen buitenplek in de wijk maken. De kiosk staat in 2012 tussen 25 april en 8 juli in het Heemraadspark (naast de speeltuin met de hoge glijbaan).

Ulrike Westfa & band
Jazz Vocaal
24 juni 13:30uur
Entree: gratis – Info: northsearoundtown.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.