Nelson Freitas + live band in concert

0

Op vrijdag 29 juni aanstaande geeft Nelson Freitas + live band een concert in De Nieuwe Oogst! Nelson Freitas heeft de afgelopen 10 jaar wereldwijd successen geboekt in de zoukmuziek. Wie kent de hits “rebound chick” en “deeper” niet!?

Nelson Freitas begon zijn carrière als een van de leadzangers van de populaire Kaapverdiaanse groep Quatro Plus. Quatro Plus releasde in totaal 3 succesvolle albums “4-Voz” (Four Voices) in 1998, “Bem Conche”(Get to Know Us) in 2002 and “Ultima Viagem” (Last Voyage) in 2005. Op het laatste album stond de hit “Cre Sabe”. D-Rashid mixte deze track tot een latin house nummer en werd een regelrechte hit op o.a. FunX.

Nelson heeft ook verschillende collabo projecten geproduceerd waarvan “Estrelas de 2010” onder zijn eigen label Miss Jane Records. In 10 jaar heeft hij zijn naam als meest –getalenteerde & -gerespecteerde producer/zanger meer dan verdiend. Ter bevestiging bracht hij in 2006 zijn solodebuut “Magic” uit, dat meer dan 25.000 kopieën wist te verkopen. Dit succes heeft hij voort weten te zetten met zijn 2e album “My Life” waar hij ook een wereldwijde hit “Rebound Chick” mee te pakken heeft.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.