Marco Borsato ontvangt: Martin Luther King / Hi5 Award 2012

0

Gisteravond heeft Hi5 voor het 5e jaar op rij tijdens Hi5’s Rhythm for Success in de Heineken Music Hall te Amsterdam, de MLK/Hi5 Award uitgereikt. Marco Borsato is de gelukkige winnaar van deze award en mag zich sinds vanavond bij zijn prominente voorgangers Job Cohen, de oprichters van de Voedselbank, Sigi Lens en Lucille Werner scharen. Marco Borsato wint dit jaar de Award omdat hij zich onbezoldigd op vele manieren inzet, om de situatie van oorlogskinderen en het werk van War Child, onder de aandacht te brengen. Daarnaast is hij het levende voorbeeld van de Hi5 filosofie: “Waar JIJ vandaan komt heb je niet bepaald, maar waar JIJ naar toe gaat dat heb je zelf in de hand”.

Hi5 verbindt kansen, niet alleen door er over te praten maar vooral ook door te doen… Hi5 gaat om het (h)erkennen van talent, kansen en mogelijkheden. Om angst de kop in te drukken en meer van het goede te laten zien, heeft Hi5, partner van de Dr. Martin Luther King (MLK) Centre Atlanta USA, er voor gekozen om jaarlijks een MLK/Hi5 Award uit te reiken aan iemand die zijn/haar sporen al verdiend heeft, die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor iedereen en die daarnaast zichzelf ontwikkeld heeft volgens de Hi5-methodiek.

Naast de uitreiking van de MLK/Hi5 Award stond Hi5’s Rhythm for Success in het teken van de zoektocht naar ieders ritme voor succes. (Inter)nationale artiesten die het gedachtegoed van Hi5 steunen traden op (o.a. Angie Stone, Oleta Adams, Ryan Shaw, Angelique Kidjo en vele anderen). Er was een interactieve key-note over persoonlijk leiderschap door niemand minder dan Stedman Graham (man van/achter Oprah Winfrey) & Robert van Arlen. Er werden honderden vacatures aangeboden en er waren business-to-business mogelijkheden. De avond werd gepresenteerd door Jörgen Raymann.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.