CARRÉbean Night in Theater Carré

0

Op 29 juni is het CARRÉbean Night in Theater Carré. Een exotische avond met comedy and caribische muziek. Aanvang 20:00 uur.

Tijdens de CARRÉbean Night zijn grote namen uit de cabaret- en muziekwereld te zien en te horen op het legendarische podium van Carré. Roué Verveer, Jörgen Raymann, Jandino Asporaat, Jetty Mathurin, Rayen Panday, Murth Mossel, Howard Komproe, Deng Boy, Izaline Calister, Shirma Rouse en Trafassi staan klaar om de bezoekers de ‘Caribbean Night’ van hun leven te bezorgen. De presentatie wordt op deze avond verzorgd door Humberto Tan.

Vorig jaar is de Surinaamse comedian Wesje na een tragisch ongeluk overleden. In Theater Carré is toen een tribute voor hem georganiseerd. Dit was een ontzettend bijzondere en mooie avond. De artiesten hebben toen ook gezegd dat er niet altijd een trieste aanleiding moet zijn om zo’n mooie avond te organiseren en dat er meer genoten moet worden van het feit dat we nu allemaal samen zijn. Nu hebben de artiesten daad bij woord gevoegd en is het op 29 juni CARRÉbean Night!

CARRÉbean Night
Datum: 29 juni 2012
Locatie: Theater Carré
Amstel 115 /125, 1018 EM Amsterdam
Tickets: 0900-2525 255 (€ 1,30 p/g)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.