Hi5’s Rhythm for Success op 25 mei

0

Hi5’s Rhythm for Success op 25 mei
Donderdag 3 mei | nog geen reacties

Hi5 bestaat 5 jaar en dat wordt groots gevierd tijdens Hi5’s Rhythm for Success op 25 mei a.s. in de Heineken Music Hall te Amsterdam waar jongeren, het bedrijfsleven en diverse overheidinstanties bij elkaar komen. Het is het vijfde achtereenvolgende jaar dat het succesvolle evenement wordt gehouden.

Iedereen wordt op komische wijze meegenomen door Jörgen Raymann in de zoektocht naar het ritme voor succes met te gekke optredens van (inter)nationale artiesten zoals Angie Stone, Ryan Shaw, Angelique Kidjo, MC Yogi en vele anderen. Verder zal er persoonlijk leiderschap key-note verzorgd worden door Stedman Graham (man van/achter Oprah Winfrey) & Robert van Arlen.

Hoogtepunt van de avond wordt uitreiking van alweer de 5e Martin Luther King/Hi5 Award aan niemand minder dan Marco Borsato. In de foyer is er een platform waar werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.