Haags jazzfestival afgelast

0

Het Jazzin’ The Hague festival dat op 1 en 2 juni zou plaatsvinden, is afgelast. Er zijn te weinig kaartjes verkocht in de voorverkoop, zegt de organisatie tegen NOS Nieuws. Van de 12.000 beschikbare kaarten waren er een kleine 2000 verkocht. Alle artiesten zijn afgebeld en wie kaarten heeft gekocht, krijgt zijn geld terug. Op het festival zouden onder anderen Alain Clark, Hans Dulfer, Macy Gray en Rita Reys optreden.

“Met pijn in het hart moeten wij constateren dat het publiek het massaal heeft laten afweten en dat de basis voor een jazzfestival in Den Haag blijkbaar is verdwenen”, aldus de organisatie. Jazzin’ The Hague moest na het vertrek van North Sea Jazz naar Rotterdam in 2006 en het faillissement van The Hague Jazz, de jazzmuziek weer terugbrengen in de stad.(Bron; NOS Nieuws)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.