Da Bounce Movie Nights

0

Na een uitverkochte editie eerder dit jaar in Rotterdam, is het nu tijd om ook een editie in Amsterdam te laten plaatsvinden.
De komende editie van Da Bounce Movie Night vindt plaats op;
– Vr. 4 mei – De Meervaart – Amsterdam
– Vr. 11 mei – Theater Zuidplein – Rotterdam

Een uniek film evenement met 2 films en veel entertainment
Tijdens Da Bounce Movie Night worden er maar liefst 2 films vertoond.
De films zijn in Nederland nog niet in de bioscoop te zien. Dit is dus absoluut de enige kans om deze films in een unieke, bruisende sfeer te bekijken op het grote filmdoek.
Er wordt tijdens Da Bounce Movie Night alles aan gedaan om de bezoeker een onvergetelijke Film avond te bezorgen. Het evenement staat volledig in het teken van Entertainment; 2 geweldige films, Rode loper, Welkomst drankje, Hostessen, Live Act, Fotowall, Soulfood… kortom, een film avond die je niet wilt missen!

Da Bounce Movie Night betekent heel veel beleving en volop entertainment!
Eén van de films die wordt vertoond is Dysfunctional Friends. Deze film is zeer goed ontvangen op een aantal filmfestivals waaronder het Black Film Festival, het prestigieus Amerikaans platform voor films in dit genre.

Dysfunctional Friends
De dood van een zeer welvarende vriend brengt een groep vrienden bij elkaar. In het testament van hun vriend staat beschreven dat zij eerst een aantal dagen met elkaar moeten spenderen in het huis van de overledene, voordat zij aanspraak maken op de erfenis. Dit zorgt voor allerlei vermakelijke taferelen. Met o.a. Megan Good en Stacey Dash.

De 2e film is nog een surprise. We kunnen alvast verklappen dat het een fantastische film is, waar nog lang over gepraat zal worden!

– Vr. 4 mei – De Meervaart – Amsterdam – 20:00u € 18,50
– Vr. 11 mei – Theater Zuidplein – Rotterdam – 19:30u € 18,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.