Suriprofs Benefietevenement op 18 mei 2012

0

Het bestuur van de Stichting Suriprofs heeft deze maand bekend gemaakt dat het jaarlijkse benefietevenement zal plaatsvinden op vrijdag 18 mei a.s. in het Sparta Stadion te Rotterdam. Dan spelen de Suriprofs tegen FC Groningen. Het belooft opnieuw een gezellig voetbalfeest te worden met een spetterende wedstrijd op het veld, swingende muziek en Surinaams eten en drinken op het Suriplein.

Ook dit jaar kan de stichting rekenen op de samenwerkingspartners Sparta, KNVB, Wilde Ganzen en de vaste sponsoren Telesur(hoofdsponsor) en SLM. En niet te vergeten de medewerking van de gemeente Rotterdam.

Met de steun van de Suriprofs voetballers en een team van vrijwilligers zullen zij er weer een onvergetelijke ‘voetbalhappening’ van maken. Zoals altijd zijn de opbrengsten van het benefietevenement bestemd voor goede doelen projecten in Suriname.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.