Amsterdam Reggae Festival op 17 mei

0

Op donderdag 17 mei vindt de zesde editie van het Amsterdam Reggae Festival plaats in de Heineken Music Hall. Wegens voorgaand succes en onvergetelijke optredens van o.a. Sizzla, Mavado en Vybz Cartel, worden er uit het kloppend hart van Jamaica talentvolle artiesten overgevlogen. Op deze Hemelvaartsdag wordt er groots uitgepakt met internationale reggae sterren als Beenie Man, Bounty Killer, I-Octane, Queen Ifrica, Wayne Wonder, Anthony B, Busy Signal, Richie Spice en J-Boog. Ook nationale sterren zoals Young Cashino en Fullanny zullen hun entree maken op het Amsterdam Reggae Festival.

Deze zesde editie die eerder dit jaar gepland stond op 26 februari, zal op donderdag 17 mei 2012 met deze sensationele line-up een onvergetelijke dag vol verschillende Reggae en Dancehall invloeden ter gehore brengen. Achter de draaitafels staan Nederlands beste Urban DJ’s, MBA en Jah, die tussen de optredens door het publiek zullen voorzien van de meest spraakmakende tunes. De host van deze dag is niemand minder dan Kalibwoy, met zijn passie voor de Reggae en Dancehall cultuur weet hij sfeer te brengen aan dit festival.
Het Amsterdam Reggae Festival is hét evenement waar zowel muziekliefhebbers als reggae fanaten aan hun trekken komen. Hierdoor weten steeds meer bezoekers van alle leeftijden het festival te vinden. De vorige edities van het Amsterdam Reggae Festival zijn onvergetelijk, met een geweldige sfeer en machtige muziek waren de avonden veel te kort in een overvolle Heineken Music Hall.

Amsterdam Reggae Festival (ARF)
Datum: donderdag 17 mei 2012
Locatie: Heineken Music Hall / Arena Boulevard 590 1101 DS Amsterdam
Live on stage: o.a. Beenie Man, Bounty Killer, I-Octane, Queen Ifrica, Wayne Wonder, Anthony B, Busy Signal, Richie Spice, J-Boog, Young Cashino en Fullanny
DJ’s: o.a. MBA & Jah
Host: Kalibwoy
Deuren open: 14:00 uur / aanvang: 15:00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.