Comedy party: ‘Dancing With Deng Boy’

0

Op zaterdag 19 mei a.s. organiseren ‘Deng Boy fu a birti’ een comedy party genaamd Dancing With Deng Boy. Het wordt niet zomaar een party, nee… het wordt een party geheel in de stijl van Deng Boy! En dat wil zeggen dat er dus gelachen MOET worden.

Ze geven dit feest speciaal voor een ieder die het gezellig vindt om een avondje met Deng Boy te feesten maar dan anders! Hoe anders? Zal je je afvragen… Wel, op deze avond word je regelmatig verrast door de typetjes die Deng Boy in het leven hebben geroepen. Dus je moet niet gek opkijken als je ineens merkt dat Reggie Martina, onze antilliaanse gangstervriend, ineens met je komt bubblen.

Wees ook voorbereid op de slechtste DJ van Nederland die deze avond speciaal uit afrika word overgevlogen. Niemand minder dan DJ Bakba Ssobana. Dit zal zijn eerste publieke optreden worden als DJ. Hij is gewend in Afrika, waar hij vandaan komt, te draaien met één platenspeler. Nu kan hij beschikken over een volledige professionele DJ set. Dat wordt wat!

Filip de Wilde, Surinames eerste hetero met homofiele neigingen is zeker ook van de partij. Want zeg je feestje, dan zeg je Filip de Wilde. Uiteraard is er ook een hele echte dj aanwezig en dat is niemand minder dan Rottedams beste dj, DJ SUPERIOR. Dit alles gaat plaatsvinden in Club Eclipse (Rotterdam, Alexanderlaan 37). En het begint om 23:00 uur.

Wil je hierbij zijn? En dat wil je uiteraard!!
Dan kan je vanaf 10 april je kaartjes kopen bij de volgenden voorverkoop adressen:
Billboard Records | West-Kruiskade 47B (Carlo): 06-19666684 (Arvin) 0637052704
Alesi| Grote beer 151| R’dam oost; Prins Alexander: 010-2867832

Via Deng Boy, kosten € 10,- p.p. (Ronny 06-48067757 en Sko 06-52228201)
Je kan ook een mailtje sturen naar r.ormskirk@upcmail.nl .
Aan de poort op de avond zelf kosten de kaarten € 12,- p.p.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.