Black Music Special Beach Edition

0

Nederlands bekendste Urban event Black Music Special trekt vanuit The Sand naar het echte zand op zondag 22 april met de officiële Beach Edition in Beachclub Vroeger op het strand van Bloemendaal. Naast 9 top dj’s is er een live performance van Sisqo (USA).

Terwijl de eerste zonnestralen van 2012 het vaste land raken maakt Black Music Special zich op voor een heuse Beach Edition op zondag 12 april 2012 in Beachclub Vroeger op het strand van Bloemendaal. Het strand is de perfecte plek voor een zomerse editie waarbij de bezoekers kunnen genieten van de lekkerste Hiphop en R&B onder het genot van een cocktail.

De muziek bij deze Zomerse editie wordt aangevoerd door dj’s Irwan, Flava, Franck, Nicky Fouquet, The Freshmen, Mitchell Supreme, Kid Q, Nicky Bizzle en Saber. Het event wordt gehost MC Q-Bah. Daarnaast is er een live optreden van Sisqo (USA) bekend van de hits “Thong Song” en “How Many Liks”. Deze 33-jarige R&B ster werd in de jaren ’90 bekend als lead singer van de band Dru Hill. Daarnaast boekte hij succes met verschillende hits en albums. Daarnaast ontving hij verschillende Billboard Music Awards en een MTV Video Music Award.

Tickets voor dit evenement a € 15,00 ex.fee zijn verkrijgbaar via www.blackmusicspecial.nl en alle Free Record Shops in de Benelux. Het evenement is van 14:00 – 00:00 en de minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.