‘Braaf’ concert Sizzla in de Melkweg

0

De Jamaicaanse reggaezanger Sizzla gaf afgelopen vrijdag een ‘braaf’ concert in de Melkweg. Dit meldt Het Parool. Er was ophef ontstaan over de komst van de zanger, die bekend staat om zijn homohatende teksten. Het COC had verschillende Nederlandse concertzalen daarom tevergeefs opgeroepen de reggaezanger te weren.

De Melkweg liet vooraf aan het optreden weten dat medewerkers van de poptempel extra goed zouden opletten of de zanger zich inderdaad schuldig zou maken aan haatdragende teksten. Een woordvoerder van de Melkweg liet na afloop weten dat ‘alles verlopen was zoals verwacht’. Sizzla zou alleen over ‘liefde, vrede en verdraagzaamheid’ hebben gezongen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.