De Dino Show – wekenlang trending topic

2

Zondag 1 april is alweer de laatste uitzending van De Dino Show op Nederland 3. Het tv-programma onder leiding van Jandino Asporaat was wekenlang trending topic op twitter. De laatste aflevering belooft er uit te knallen met zangeres Ruth Jacott, RTL-4 presentator Peter van der Vorst, rapper Winne en acteur/stand-op comedian Murth Mossel.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show met bekende Nederlanders en hilarische filmpjes. Enkele sketches waaronder ‘Meisje ik ben boos’, ‘FC Kip’ met Judeska in de hoofdrol, ‘Oh Oh Nee Toch’ en ‘Bonje met John Williams’ werden na uitzending van het eerste tv-seizoen in zomer 2011 regelrechte YouTube-hits (meer dan een miljoen views).

Jandino Jullian Asporaat (1981) is een geboren komediant en showman. Hij schrijft, zingt, danst en maakt muziek. Daarnaast componeert, regisseert en presenteert hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant.
Nadat Jandino in 2005 de Cameretten Persoonlijkheidsprijs won, maakte de stand-up comedian furore met zijn eerste voorstelling ‘Antilliaanse Pot’. Daarna volgde ‘Buena Vista’. Verder schreef hij mee aan het tv-programma ‘Raymann is Laat’. Met zijn derde theatervoorstelling ‘Laat ze maar komen’ treedt hij momenteel op in verschillende theaters in het land. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

Uitzending: zondag 1 april 2012 om 21.55 uur, Ned. 3
Website: www.ntr.nl/dedinoshow

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Moet wel lachen als hij aan het praten is. Hij kan zijn zinnen niet afmaken…zijn woordenschat is niet groot.Het lijkt alsof hij de komma (,), het vraagteken (?), het uitroepteken (!) en vooral punt (.) niet kent en dat komt rommelig over. Maar voor de rest is het prima en geniet elke keer van Judeska 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.