Vertoning film Wan Pipel in Rotterdam

2

Op zaterdag 17 maart a.s. wordt in de Schiecentrale (Rotterdam) de speelfilm ‘Wan Pipel (DeLuxe Edition)’ vertoond. Deze film is een must know voor vele generaties Surinamers. Velen kunnen hele scènes van de film moeiteloos oplepelen. En anders dan in de Pathé mag dat op deze unieke avond ook! Interactief meeleven met Roy Ferrol, Rubia, Karina en Roy’s vader. Laat je horen!

Verder zijn er optredens van Sabrina Starke en Denise Jannah. Ook zanger Clarence ‘Ala Presi ‘ Breeveld – de broer van Wan Pipel-hoofdrolspeler Roy – zal het podium betreden. Voor de shows en de film, kun je smullen van een heerlijk bravoe buffet, verzorgd door topchef Ramon ‘Boriman’ Beuk. Op het menu staan Pindasoep, Okersoep & Bruine Bonen met Rijst à la Beuk.

MC van de avond is de bekende cabaretier Howard Komproe. Kijk voor meer info op www.MovieNightLive.nl.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Deze film wan pipel leeft nog steeds onder de Surinamers en dat is goed, ik zag hem zelf in 1976 in Utrecht in een bomvol theater. Goed van La Parra destijds om zoiets naaar buiten te brenegen.

    Ferdinand Hossenbux

  2. Ik ben al jaren opzoek naar de soundtrack van deze film. Heeft iemand die in bezit of weet je misschien waar deze te vinden? Alvast bedankt voor de tips.

    Groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.