Don Omar eenmalig naar Amsterdam

0

De bekende Puerto Ricaanse superster Don Omar bekend van de hits “Danza Kuduro” en “Dale Don Dale” geeft op vrijdag 2 maart een exclusief concert in Amstelborgh/Borchland te Amsterdam. Dat meldt Concertgroup.

Na zijn debuut album The Last Don uit 2003 is de populariteit van deze Latin artiest wereldwijd gestegen. Van zijn eerste album kwam de grote Reggaeton hit “Dale Don Dale” die bekend werd als club hit. In 2011 bracht hij samen met Locenzo de hit “Danza Kuduro” uit die o.a. in Nederland een nummer 1 notering behaalde. Naast zijn carriere in de muziek is Don Omar ook actief als acteur in o.a. de bekende Amerikaanse film Fast & Furious.

Naast het optreden van Don Omar zijn er verschillende support dj’s Sosa, Edwin From Colombia, Nicky Fouquet, The Freshmen, Mitchell Supreme, Nicky Bizzle.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.