Stefan Vilijn presents ‘Jungle fever’

0

Op zaterdag 25 februari start de nieuwe clubavond JUNGLE FEVER in De Nieuwe Oogst. Een concept van Stefan Vilijn in samenwerking met De Nieuwe Oogst. Tijdens deze avond kun je Rotterdamse helden bewonderen als Stefan Vilijn zelf, Leroy Styles en MC Dirty B “Wie is er Banga”. Early bird tickets zijn slechts beperkt beschikbaar, koop ze nu voor slechts 5 euro!

De uit Vlaardingen geboren en getogen Stefan Vilijn is vanaf zijn 16e al bezig met muziek. Eerst vanuit zijn huiskamer en inmiddels trekt de dj volle zalen en is hij aangesloten bij 010 Bookings. Onlangs kreeg hij een nominatie voor de Cabo Verde Award, een unicum. FunX had zijn laatste hit “Tentacao” meerdere weken op nummer 1 staan. Het gaat deze sympathieke dj voor de wind. Stefan wil graag de stap naar een groter podium maken en ook nieuwe Rotterdamse talenten een podium bieden. Na met De Nieuwe Oogst om de tafel te hebben gezeten was het bestaan van JUNGLE FEVER snel beklonken. De clubavond zal in 2012 zes keer terugkeren aan de Maashaven Zuidzijde 20 te Rotterdam en de verwachting is veelbelovend.

Datum | Zaterdag 25 februari 2012


Deur open | 23.00 uur


Early Bird | 5 euro ex. fee

VVK | 10 euro ex. fee

Kassa | 15 euro - Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.