3e editie Yard Vibes in MC Theater

0

Op zaterdag 3 maart presenteert Caribbean Creativity, in samenwerking met Dutch Reggae, op zaterdag 3 maart alweer de derde editie van Yard Vibes, hét Jamaicaanse film- en muziekevenement van Amsterdam.

Dit keer wordt de alom geprezen reggaedocumentaire RiseUp in het MC Theater vertoond (incl. Skype Q&A met regisseur Luciano Blotta!), met daarvoor wederom de mogelijkheid om in Toko MC van de Caribische keuken te genieten. Na de film kan er op de afterparty weer tot in de late uurtjes gedanst worden op de strakke dancehall beats van verschillende sound systems.

YARD VIBES (EDITION 3)
Datum: Zaterdag 3 maart 2012
Tijd: 18.00-03.00 uur (aanvang film: 21.00 uur)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.