Zangeres Imelda releast debuut EP

0

Op zaterdag 17 maart 2012 presenteert zangeres Imelda haar debuut EP Authentic in Bird in Rotterdam om 20.30 uur. Imelda is geen nieuwkomer in de muziekwereld. Jarenlang zong zij als achtergrondzangeres voor artiesten als Gordon, Reply, Tascha’s World en Sven Hammond. Als solo artiest won zij de Grote Prijs van Zuid Holland en de Talentenbeurs samen met haar band. Djoegoedjeng is de eerste single van de EP. Authentic is vanaf 17 maart 2012 te bestellen via www.imelda.nl

Edgy soul
Imelda heeft een soulvolle, doordringende dijk van een stem en brengt ‘edgy soul with a rocky twist’, een samenspel van muziekstijlen die variëren tussen Funkrock, Soul & Pop. Authentic bevat vier nummers en gaat over ‘het dicht bij jezelf blijven’. Imelda: “Ik heb alle nummers zelf geschreven en ze zijn persoonlijk voor mij. I Love You heb ik speciaal geschreven voor mijn zoon om de leegte op te vullen die hij voelt door mijn scheiding met zijn vader. Djoegoedjeng, mijn eerste single, is mijn uitdrukking van een blij gevoel dat ik heb op bijzondere momenten in mijn leven.” Authentic is opgenomen in samenwerking met producer Jonas Filtenborg, bekend als drummer van Anouk, Beef en Relax.

Presentatie Authentic
Imelda betreedt het podium van Bird met live band en brengt de nummers van Authentic ten gehore. Daarnaast heeft zij nòg meer muzikaal en visueel vermaak voor het publiek in petto. Bij binnenkomst worden bezoekers getrakteerd op feestelijke hapjes en een drankje en na het optreden is er een afterparty. Authentic is tijdens deze avond verkrijgbaar voor 5 euro.

Over Imelda
Imelda is een zangeres met een soulvolle, doordringende dijk van een stem die je kippenvel bezorgt. Zij heeft samengewerkt met artiesten als Gordon, Van Orly, Replay, Rose (Sven Hammond) en Tascha’s World en stond op podia als Noorderslag, Night Of The Proms en Raymann Is Laat. Ook opende zij in Nederland de show van de New Yorkse soulgroep The Family Stand. Imelda won de muziekwedstrijden Grote Prijs van Zuid-Holland en samen met haar band de Talentenbeurs. De NCRV verkoos haar tot Talent van de Week en URBNN bekroonde haar video Dreamer tot video van de week. Authentic is de eerste EP van Imelda.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.