Eerbetoon aan Whitney Houston bij Grammy’s

0

De uitreiking van de Grammy Awards, vannacht in Los Angeles, stond in het teken van de plotseling overleden zangeres Whitney Houston. Dat meldt Het Parool. De Grammy-organisatoren hebben op de valreep een eerbetoon aan het programma toegevoegd. Zangeres Jennifer Hudson werd bereid gevonden die ten gehore te brengen. Hudson kreeg in 2009 een Grammy uit handen van Houston.

Volgens de krant werd Whitney Houston geëerd in het dankwoord van enkele van de eerste winnaars van de 75 Grammy’s die worden uitgereikt. Zangeres Melanie Fiona, die een prijs kreeg voor haar nummer Fool For You, zei dat ze was geïnspireerd door Houston: ‘Whitney Houston, zonder jou had ik hier niet gestaan.’
(Bron/Lees verder: Het Parool)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.