Concert Rick Ross in Amsterdam

0

De Amerikaanse hiphopsensatie Rick Ross keert terug naar Nederland voor een exclusief concert op zaterdag 24 maart 2012 in The Sand te Amsterdam. De voorverkoop is reeds gestart via www.concertgroup.nl en alle Free Record Shops in de Benelux.

Welke Hiphop liefhebber kent hem niet. De 35-jarige hiphopsensatie Rick Ross die onlangs zijn 5de album “Rich Forever” lanceerde is niet weg te denken uit de hedendaagse Hiphop scene en charts. Naast zijn postuur is ook de lijst van gastbijdrages aan zijn albums groot, de rapper werkt met de grootste artiesten van dit moment, waaronder Kayne West, Diddy, Drake, Nicki Minaj, Ne-yo en Jay-Z.

Met het door hem opgerichte platenlabel Maybach Music Group weet Ross ook verschillende opkomende talenten tot zich te binden als Meek Mill en Wale, die tevens te horen zijn op verschillende albums van de rapper. In 2010 en 2011 heeft Rick Ross ook meerdere malen in de Internationale charts gestaan met singles als; “Aston Martin Music feat. Drake”, “B.M.F. (Blowin’ Money Fast)” en “9 Piece”

Zijn directe stijl van muziek zorgt voor opzwepende en energieke live shows die massaal bezocht worden door fans wereldwijd. Met zijn aankomende show op zaterdag 25 maart in The Sand, Amsterdam zullen Nederlandse fans weer kunnen genieten van Rick Ross.
De deuren van The Sand zijn geopend vanaf 18:30. Kaarten a 35 euro zijn verkrijgbaar via www.concertgroup.nl en alle fillialen van Free Record Shop in de Benelux.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.