Carnaval Brasileira in Ultralounge Purple

0

Op vrijdag 24 februari brengt Ultralounge Purple Brazilië naar Rotterdam.
In onze Ultralounge Purple presenteren wij vanaf 21.00 uur Carnaval Brasileira met een live optreden van Ana Beck. DJ Joãozinhobrazil zal u verder in de stemming brengen door Braziliaanse klanken en ritmes ten gehore te brengen. Danseressen dansen voor u de onvervalste Braziliaanse Samba en Lambada!

Ana beck, beter bekend als de ‘Voice of Brazil’, zal een live optreden geven, begeleid door haar band. De warme stem van Ana Beck en de Braziliaanse ritmes geven u het gevoel alsof u in Rio de Janeiro zit. Kom genieten van deze unieke stem en laat uw oren prikkelen door Brazilian Classics en eigen geschreven nummers van Ana Beck.

Kom samen met ons genieten van het Braziliaanse Carnaval in Ultralounge Purple.
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 5,-
Entreevoorwaarden: Minimum leeftijd 18 jaar en geldige identificatie

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.