Carlos Santana op Curaçao North Sea Jazz

0

Carlos Santana, de gitaarlegende die geen enkele introductie nodig heeft, komt met zijn band naar de derde editie van Curaçao North Sea Jazz! Hij is op vrijdag de headliner van het festival. De Mexicaanse superster vergaarde zijn roem in de jaren 60 en 70 toen zijn band Santana pionierde met rock, salsa en jazz fusion. Ook Ruben Blades heeft laten weten dit jaar nogmaals te komen, hij speelt ook op vrijdag. Vorig jaar stond de populaire Panamese zanger al op het Sir Duke stage maar door de enorme belangstelling konden helaas niet alle bezoekers zijn concert zien.

Als derde naam kunnen we de Dizzy Gillespie All-Star Big Band bekendmaken. De band speelt op vrijdag en bestaat uit veel Gillespie alumni, zoals Paquito D’Rivera die op Curaçao North Sea Jazz Festival de big band zal leiden. De in Havana geboren Paquito wordt gezien als de meest creatieve Cubaanse jazzmuzikant en een van de beste klarinetspelers ter wereld. Voor de zaterdag kunnen we bekendmaken dat James Farm speelt. In de gloednieuwe band slaat saxofonist Joshua Redman de handen ineen met een groot talent van de nieuwe jazzgeneratie, pianist Aaron Parks. Zij worden begeleid door een fantastische ritmesectie: bassist Matt Penman en drummer Eric Harland.
Dit jaar is er niet één maar zijn er twee gratis concerten voorafgaand aan het festival. Op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus kan Curaçao genieten van de gratis concerten op het Brionplein. Binnenkort wordt bekend gemaakt om welke artiesten het gaat.

Voor bezoekers uit Nederland en Suriname zijn er reisarrangementen inclusief vliegreis, verblijf, transfers en festivaltickets. Voor meer informatie en reserveringen ga naar www.curacaonorthseajazz.com of rechtstreeks naar onze exclusieve travel partner Does Travel & Cadushi Tours, WWW.CARIBBEAN.NL, mail tour@doescadushi.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.