Jaar van de Draak begonnen

0

In Azië hebben enorme aantallen mensen maandag het Jaar van de Draak verwelkomd. Van Maleisië tot Zuid-Korea en van China tot de Filipijnen werd om middernacht vuurwerk afgestoken en feest gevierd met onder meer drakendansen. Daarmee is het Chinees nieuwjaar ingeluid.

Velen hebben hoge verwachtingen van het nieuwe maanjaar. De draak is het machtigste teken volgens de Chinese astrologie. Het staat voor macht, welvaart en koninklijke waardigheid. Maar diverse astrologen hebben ervoor gewaarschuwd dat het krachtige symbool ook negatieve invloed kan hebben.

De deskundigen sluiten niet uit dat er meer natuurrampen plaats zullen hebben. Ze vrezen ook economische rampspoed in een periode waarin diverse economieën al kampen met grote problemen, vooral in de westerse wereld.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.