Michel Teló komt naar Nederland

1

De Braziliaanse zanger Michel Teló, die op dit moment op nummer 1 staat met het nummer ‘Ai Se Eu Te Pego’, komt binnenkort naar Nederland. De 30-jarige zanger zal nog dit voorjaar een voorlopig eenmalige optreden geven in Amsterdam meldt Metro Nieuws.

Michel Teló (Medianeira, 21 januari 1981) is een Braziliaanse zanger en componist. Teló maakte van 1997 tot 2009 deel uit van de band Grupo Tradição. Hierna ging hij solo en maakte hij drie albums. Met het nummer Ai se eu te pego scoorde hij een internationale hit. De clip is inmiddels meer dan 108.342.981 keer bekeken op Youtube:

- Advertentie -

1 REACTIE

 1. Hey Michel Teló-fans,

  is er al een datum bekend gemaakt voor het optreden?
  Ik ben een grote fan van zijn muziek en zou er graag bij zijn.
  Nu hij bij onze noorderburen een concert geeft, zou het jammer zijn om dat niet bij te wonen.
  is het mogelijk om me op de hoogte te houden omtrent het concert?

  dank je

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.