De Dino Show terug op tv

0

Vanaf 5 februari keert de succesvolle serie De Dino Show terug op televisie. Acht nieuwe afleveringen vol verrassende comedy en spraakmakende sketches onder leiding van stand-up comedian Jandino Asporaat zijn in de maak. De Dino Show was in juli en augustus 2011 zes maandagavonden lang te zien op Nederland 3 bij de NTR.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show met bekende Nederlanders en hilarische filmpjes. Jim Bakkum, Lieke van Lexmond, Kleine Viezerik, Do, Caribbean Combo en Vurnon Anita waren van de zomer te gast. Enkele sketches waaronder ‘Meisje ik ben boos’, ‘FC Kip’ met Judeska in de hoofdrol, ‘Oh Oh Nee Toch’ en ‘Bonje met John Williams’ werden na uitzending regelrechte YouTube-hits (meer dan een miljoen views).

Jandino Jullian Asporaat (1981) is een geboren komediant en showman. Hij schrijft, zingt, danst en maakt muziek. Daarnaast componeert, regisseert en presenteert hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant.
Nadat Jandino in 2005 de Cameretten Persoonlijkheidsprijs won, maakte de stand-upcomedian furore met zijn eerste voorstelling ‘Antilliaanse Pot’. Daarna volgde ‘Buena Vista’. Verder schreef hij mee aan het tv-programma ‘Raymann is Laat’. Met zijn derde theatervoorstelling ‘Laat ze maar komen’ treedt hij momenteel op in verschillende theaters in het land. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

Uitzending: vanaf zondag 5 februari 2012 om 22.05 uur, Ned. 3
Website: www.ntr.nl/dedinoshow

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.