Snoop Dogg weer opgepakt met drugs

0

Snoop Dogg is dit weekeinde weer opgepakt met drugs op zak. De rapper werd in de Amerikaanse staat Texas in de boeien geslagen nadat politiehonden wiet hadden geroken in zijn toerbus. Dat schrijft Nu.nl.

In de bus van Snoop Dogg werd een aantal joints gevonden, in totaal gaat het om zo’n veertien gram wiet. Volgens de politie heeft Snoop toegegeven dat de drugs van hem zijn. In Californië is de ‘medicinale’ wiet van de rapper toegestaan, maar in Texas geldt een zerotolerancebeleid.

Als de rapper 537 dollar boete betaalt, is hij van zijn problemen af. (Bron/Lees verder: Nu.nl)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.