Surinam music ensemble reunited

0

Het herenigde Surinam Music Ensemble presenteert een nieuwe toevoeging aan haar indrukwekkende lijst gastsolisten. Bennie Maupin speelde onder meer basklarinet bij Miles Davis (Bitches Brew) en tenorsax bij Herbie Hancock (Headhunters). Hiermee droeg hij bij aan de verrijking van jazz met funk, rock en niet-westerse muziek. Het Surinam Music Ensemble vierde grote successen met Paramaribop, een energieke combinatie van jazz en Surinaamse stijlen. Na bijna 20 jaar is het ensemble weer bijeen in de oorspronkelijke bezetting.

Bennie Maupin sax/basklarinet, Ronald Snijders fluit, Franky Douglas gitaar, Glenn Gaddum piano/synthesizer, Pablo Nahar bas Ponda O’Bryan percussie, Eddy Veldman drums

Surinam music ensemble reunited & Bennie Maupin
Zaterdag 7 januari 20:30 in Bimhuis, Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.